Κατάλογος Επιχειρήσεων

σε: Εύβοιας
-
FROUSAS PLANT - ΦΡΟΥΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ - ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΑΝΘΗ ΕΡΕΤΡΙΑ
H επιχείρηση μας είναι μια πρότυπη γεωργική μονάδα εκμετάλευσης με έδρα την έφωρη περιοχή του Ληλαντίου στα όρια ανάμεσα στη Χαλκίδα και την Ερέτρια. Ξεκίνησε από το 1988 στο χώρο μιας καλλιέργειας και γενικότερα της γεωργίας και σχεδόν 40 χρόνια αργότερα διαθέτει και ένα κατάστημα ΄΄ο Ανθόκηπος'' στην περιοχή Μαλακώντα του Δήμου Ερέτριας. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει αλματώδη βήματα επενδύωντας στον τομέα νέων τεχνολογιών,με σύγχρονα σπαρτικά μηχανήματα με στόχο τη διασφάλιση στην ποιότητα των προϊόντων,σεβασμό στον πελάτη και ταυτόχρονη προστασία του φυσικού περιβάλλον.Ο εκσυγχρονισμός,μεθοδικότητα,η συνέπεια,η επαγγελματική πίστη και ο σεβασμός στην ποιότητα μας καθιστούν ως επιχείρηση στην μορφή του χώρου!Το φύτεμα των λαχανικών από σπόρους είναι μια εύκολη δουλειά αρκεί να ακολουθήσουμε σωστά κάποιους γενικούς κανόνες. Το χώμα φύτευσης πρέπει να είναι ελαφρύ, καλά δουλεμένο απαλλαγμένο από άλλους σπόρους αν δεν χρησιμοποιήσουμε έτοιμο φυτόχωμα που είναι η καλύτερη λύση. Επίσης πρέπει να στραγγίζει καλά για να μην κρατεί υγρασία και σαπίσουν οι σπόροι μας. Ο γενικός κανόνας στο βάθος φύτευσης είναι περίπου τρεις φορές το μέγεθος του σπόρου, δηλαδή άλλο βάθος θα φυτεύουμε τις ντομάτες μας που είναι πολύ μικρός ο σπόρος και άλλο τα καλαμπόκια ή τον αρακά που είναι μεγαλύτερος ο σπόρος τους. Το φως όπως η υγρασία και η θερμοκρασία είναι τα απαραίτητα για το φύτρωμα των σπόρων. Η εποχή σποράς, φύτευσης λαχανικών πρέπει να είναι μέσα στους ακόλουθους πίνακες θερμοκρασίας γιατί το μικροκλίμα κάθε περιοχής είναι διαφορετικό, άλλο δηλαδή για τη βόρειο και άλλο για την νότιο Ελλάδα. Οι σπόροι βλαστάνουν και έξω από τις συγκεκριμένες θερμοκρασίες ,αλλά υπολογίστε μεγαλύτερο χρόνο βλάστησης στις χαμηλότερες και μικρότερο χρόνο βλάστησης στις μεγαλύτερες θερμοκρασίες. ΑΓΓΟΥΡΙ-CUCUMIS SATIVUS Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 15-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο Βάθος φύτευσης: 1.5-2.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 25-30 ημέρες Ωρίμανση: 25-50 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΚΟΛΟΚΥΘΑ-CUCURBITA PEPO Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο έως Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 1.5-5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 25-40 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση: 40-50 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ-BRASSICA OLERACEA/BOTRYTIS Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 7-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5-1.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 35-50 ημέρες μετά Ωρίμανση: 50-95 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΛΑΧΑΝΟ/ΜΑΠΑ-BRASSICA OLERACEA/CAPITATA Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 7-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5-1 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 7-12 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40 ημέρες μετά Ωρίμανση: 65-95 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΜΑΡΟΥΛΙ-LACTUCA SATIVA Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε τέλος καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Αύγουστο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 5-26 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Αύγουστο-Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο-Μάρτιο Βάθος φύτευσης: 0.5-1.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-15 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 15-25 ημέρες μετά Ωρίμανση: 40-90 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία και τη θερμοκρασία ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ-SOLANUM MELONGENA/ESCULENTUM Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 23-32 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-13 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40-55 ημέρες μετά Ωρίμανση: 50-80 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΜΠΡΟΚΟΛΟ-BRASSICA OLERACEA/BOTRYTIS Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 10-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 3-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40 ημέρες μετά Ωρίμανση: 55-75 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΠΙΠΕΡΙΑ-CAPSICUM ANNUM Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 18-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο Βάθος φύτευσης: 0.5-1 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 6-12 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 30-50 ημέρες μετά Ωρίμανση: 60-90 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΤΟΜΑΤΑ-LYCOPERSICON ESCUTENTUM Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη νωρίς όταν οι θερμοκρασίες είναι 15-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος Βάθος φύτευσης: 1.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-15 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40-60 ημέρες Ωρίμανση: 55-90 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία ΦΑΣΟΛΙΑ ΦΡΕΣΚΑ/ΞΕΡΑ-PHASEOLUS VULGARIS Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 15-29 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Απρίλιος-Αύγουστος Βάθος φύτευσης: 2.5-5 εκατοστά αναλόγως το μέγεθος του σπόρου. Μουσκεύουμε τους σπόρους για 3-4 ώρες πριν την σπορά. Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 20-30 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση φρέσκων: 50-95 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Ωρίμανση ξερών: 95-125 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Είδος Βάθος φύτευσης Απόσταση μεταξύ των γραμμών Απόσταση επάνω στις γραμμές Παρατηρήσεις Λαχανικών Αγκινάρα 8-10 π. 1 μέτρο 1 μέτρο Αγγουριά 2-3 π. 1-1,20 μ. 30-40 π. Αντίδι 1-2 π. 30 ποντ. 20 ποντ. στα πεταχτά Γλυκοπατάτα 8-10 π. 90π.-1μ. 35-40 π. Κολοκυθιά 3-4 π. 1-1,20 μ. 30-40 π. Καλαμπόκι 2-3 π. - 50-60 ποντ. Καρότο 1-2 π. 25-30 π. 5-10 π. στα πεταχτά Καρπούζι 2-3 π. 1-1,20 μ. 50-60 π. Κουκιά χλωρά 6-7 π. 60-70 π. 40-50 π. Κολοκάσι 8-10 π. 80-90 π. 40-50 π. Κρεμμύδια 3-4 π. 15-20 π. 8-10 π. Κουνουπίδι 1-2 π. 60-70 π. 40 πόντ. Λάχανο 1-2 π. 60-70 π. 40 πόντ. Μαϊντανός 1 πόντο - - στα πεταχτά Μαρούλια 1-1,5 π. 30-35 π. 30-35 π. Μελιτζάνα 1-1,5 π. 70-80 π. 70-80 π. Μπάμια 3-5 πόν. 50-80 π. 40-50 π. στα πεταχτά Μπιζέλια 3-4 πόν. 60-70 π. 15-20 π. Ντομάτα 1-1,5 π. 1,20-1,30 60-70 π. Πατάτα 10-15 π. 40-50 π. 30-40 π. Παντζάρια 2-3 πόν. 25-30 π. 5-10 π. Πεπόνι 2-2,5 πόν. 1-1,20 π. 50-60 π. Πιπεριά 1,5-2 πόν. 40-50 π. 40 πόν. Πράσο 1,5-2 πόν. 25-30 π. 10-15 π. Ραπανάκια - - - στα πεταχτά Σινάπι ½ πόντο - - στα πεταχτά Σπανάκι 1,5-2 πόντ. - - στα πεταχτά Σέλινο ½ πόντο 50-60 π. 12-15 π. Σκόρδα 2-4 πόντ. 15-20 π. 10-15 π. Σπαράγγι 20 π(φ.) 80π.-1 μ. 40-50 π. Φασ. χαμηλά 3-5 πόν. 40-50 π. 20 πόν. Φασ. κλαριού 3-5 πόν. 70-80 π. 40 πόν. Η κοπριά Το αρχαιότερο και καλύτερο λίπασμα που έχει βρεθεί από τους πρακτικούς είναι η κοπριά. Είναι φυσικό λίπασμα με όλες τις θρεπτικές ουσίες και με όλες τις καλές ιδιότητες, για βαριά και για ελαφριά εδάφη. Περιέχει κατά μέσον όρο επί της χιλίοις: 4 άζωτο, 2 φωσφορικό οξύ και 4 κάλι (ποτάσα). Περιέχει επίσης και άλλες χρήσιμες ουσίες που δεν έχουν τα χημικά (τεχνικά) λιπάσματα. Σε σύγκριση όμως με τα λιπάσματα η κοπριά είναι πολύ αραιωμένη και χρειάζεται πολλά μεταφορικά έξοδα. Όταν η κοπριά αφεθεί στην αυλή σκορπισμένη στον ήλιο, τον ήλιο, τον αέρα και την βροχή, τότε η αμμωνία της (άζωτο) εξατμίζεται και όλες οι θρεπτικές ουσίες ξεπλένονται ώστε τελικώς απομένει η μισή λιπαντική δύναμη σε αυτή την κοπριά. Χάνονται επίσης τα ούρα τα οποία περιέχουν άλλα τόσα λιπάσματα και έτσι μένει για το χωράφι μόνο το ¼ της αρχικής ουσίας της κοπριάς. Για να συντηρήσουμε όλη την λιπαντική ουσία της κοπριάς και να μην έχουμε ανάγκη από χημικά λιπάσματα, χρειάζεται συστηματική εργασία. Κάθε βράδυ πρέπει να στρώνουμε τον στάβλο με ξηρά χόρτα ή άχυρα για να κρατούν τα ούρα. Από τον στάβλο μεταφέρουμε κάθε πρωί την κοπριά σε μεγάλο λάκκο και την πατάμε καλά για να ζυμωθεί (χωνέψει) χωρίς να αερίζεται και χάση την αμμωνία της. Όταν γεμίσει σκεπάζεται ο σορός της κοπριάς με χώμα ή άχυρο και ποτίζεται συχνά για να μην ξεραθεί, μέχρι να χωνέψει. Καλύτερα να ποτίζουμε με τα νερά του στάβλου. Μόλις η χωνεμένη κοπριά μεταφερθεί στο χωράφι πρέπει να σκεπάζεται αμέσως με όργωμα ή μέσα σε λάκκους (αμπέλια, δέντρα), για να μην χάσει την υπόλοιπη δύναμή της. Η χωνεμένη κοπριά δεν βλάπτει τις ρίζες και τους σπόρους. Όταν όμως την χρησιμοποιούμε αχώνευτη πρέπει να την παραχώνουμε 20 τουλάχιστον ημέρες πριν την σπορά ή των χειμώνα που τα δέντρα κοιμούνται. Μια αγελάδα παράγει κατά μέσο όρο ανά έτος 10 τόνους ή 8.000 οκάδες κοπριάς. Ένα άλογο 4.800 οκάδες. Ένας γάιδαρος 2.400 και ένα πρόβατο 250 οκάδες. Εάν μένουν μόνο την νύχτα στο στάβλο θα πάρουμε τη μισή ποσότητα κοπριάς. Για ένα στρέμμα χρειάζονται τουλάχιστον χίλιες οκάδες χωνεμένης κοπριάς το χρόνο ή 2.000 οκάδες κάθε 2ο χρόνο. Η δύναμη της κοπριάς διαρκεί 2-3 χρόνια. Με στάνισμα εκατό προβάτων μπορούμε να λιπάρουμε ένα στρέμμα σε 10 ημέρες. Μετά το στάνισμα όμως χρειάζεται όργωμα για να σκεπάσει την κοπριά. Το νερό των λαχανικών Σε τόπους δροσερούς ή ολίγον υγρούς, μπορούν, πολλά από τα λαχανικά να καλλιεργηθούν και ξερικά. Ωστόσο όμως τα περισσότερα είδη δεν επιτυγχάνουν παρά με τα αναγκαία ποτίσματα. Ο κάθε καλλιεργητής, επομένως, εκτός από το έδαφος, πρέπει να εξασφαλίζει απαραιτήτως και το νερό, από το οποίο, κυρίως, θα κανονίζει την έκταση και τα είδη των λαχανικών που πρόκειται να καλλιεργήσει. Το απαιτούμενο νερό, για ένα λαχανόκηπο, δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί, γιατί εξαρτάται, από το κλίμα, την σύσταση του εδάφους, το είδος των φυτών και ακόμη, τον τρόπο του ποτίσματος. Ως τόσο όμως, για μέτρια ελαφρά χώματα, θεωρούν ως αναγκαίο ποσό νερού, 40—50 κυβ. μ. κατά στρέμμα και με συνήθη λαχανικά. Ο κηπουρός, συνεπώς, με αυτή τη βάση μπορεί να γνωρίζει περίπου τι νερό χρειάζεται για ορισμένη έκταση, λαμβάνοντας υπόψη και όλους τούς άλλους όρους του κτήματός του, καθώς και τα είδη των λαχανικών που πρόκειται να καλλιεργήσει. Η ποιότητα του νερού Όλα τα πόσιμα νερά είναι καλά για ποτίσματα. Μεταξύ όμως αυτών, καλύτερα θεωρούνται τα τρεχούμενα, των ποταμών, των πηγών, και των λιμνών και κατά δεύτερο λόγο, των πηγαδιών, των αρτεσιανών και τελμάτων. Κατώτερα είναι τα θειούχα, τα γλυφά, τα αλμυρά και τα πολύ ασβεστούχα, τα όποια πάντοτε σχηματίζουν κρούστα. Στο ζήτημα των ποτισμάτων των λαχανικών, πολύ μεγάλη σημασία έχει, επίσης, και η θερμοκρασία του νερού, κατά την χρησιμοποίηση του. Όταν αυτό, κατά τα ποτίσματα, είναι ψυχρό η βλάστηση καθυστερεί, τα φυτά υποφέρουν και αν τυχόν βρίσκονται στην άνθηση, δεν δένουν και χάνουν τα λουλούδια τους. Πρέπει, λοιπόν, το νερό να μην είναι πολύ κρύο, αλλά να έχει ανάλογη θερμοκρασία προς εκείνη του εδάφους, ουδέποτε όμως χαμηλότερη. Γενικώς, όταν η θερμοκρασία του είναι κάτω των 8—9 βαθμών, δεν εξεγείρει την βλάστηση, η οποία δεν αναπτύσσεται, όταν δε υπερβεί τούς 30 βαθμούς, τότε τη βλάπτει. Το νερό την μεγαλύτερη επίδραση παρουσιάζει σε θερμοκρασία 25—30 βαθμούς, εάν και η γη, εννοείται, έχει την ίδια θερμοκρασία περίπου. Σε όλες τις περιπτώσεις, το νερό, πριν χρησιμοποιηθεί για ποτίσματα, πρέπει να είναι καλά αερισμένο, για να αποκτά αρκετό οξυγόνο απαραίτητο στη χημική διάλυση των τροφών. Για τον λόγο αυτόν στα λαχανόκηπο πρέπει να υπάρχει δεξαμενή, όταν μάλιστα το νερό προέρχεται από πηγάδια, αρτεσιανά ή είναι πολύ ασβεστούχο. Στη δεξαμενή, όπου μένει εκτεθειμένο στον ήλιο αποκτά την θερμοκρασία που πρέπει, αερίζεται και παίρνει το ανάλογο οξυγόνο που είναι χρήσιμο, και εάν έχει πολλή ασβέστη, η περίσσεια κατακάθεται και το νερό γίνεται καταλληλότερο για ποτίσματα. Όπως έγινε λόγος προηγουμένως, το μέγεθος μιας δεξαμενής κανονίζεται από το διαθέσιμο ή αναγκαίο νερό και από την έκταση του λαχανόκηπου που πρόκειται να εξυπηρετήσει. Κατά μέσον όρο, για έκταση 5 στρεμ., η δεξαμενή πρέπει να χωρεί 50—60 κυβ. μ. νερό τουλάχιστον. Τρόποι ποτισμάτων Τα ποτίσματα γίνονται κατά διαφόρους τρόπους, σύμφωνα με την επιφάνεια της γης, τα είδη των καλλιεργούμενων λαχανικών και τις τοπικές συνήθειες. Οι συνηθέστεροι όμως τρόποι είναι με πλημμύρισμα, με κατάβρεγμα και με αυλάκια. 1) Το πότισμα με πλημμύρισμα γίνεται μόνο σε ισοπεδωμένες βραγιές είτε σε σποριές, όπου το νερό κατακλύζει ολόκληρη την επιφάνεια και έρχεται σ' επαφή με τα φυτά, απ’ ευθείας. Κάθε αυλάκι που οδηγεί στο νερό πρέπει να γίνεται κοινό για κάθε δύο σποριές ώστε να ποτίζονται αμφότερες . Το πότισμα αυτό συνηθίζεται για λαχανικά που αρέσκονται στο πολύ νερό και δεν βλάπτονται από την επαφή του. 2) Στο πότισμα με κατάβρεγμα, το νερό σκορπίζεται με ποτιστήρια του χεριού ή με εκτοξευτικούς σωλήνες, είτε ακόμη και με ειδική εγκατάσταση, δηλ. τεχνητή βροχή. Κατά τη τελευταία περίπτωση, το πότισμα γίνεται αυτομάτως. Γενικώς, το πότισμα με κατάβρεγμα είναι κατάλληλο μάλλον για επιπολαιόρριζα λαχανικά και για μικρές εκτάσεις. Τούτο πρέπει, να γίνεται κατά τις βραδινές ώρες, ουδέποτε δε με καυτερό ήλιο, επειδή οι σταγόνες που μένουν στα φύλλα ενεργούν σαν φακοί και τα καίνε. 3) Το πότισμα με αυλάκια εφαρμόζεται για λαχανικά που φυτεύονται σε γραμμές ή τριβάδια. Στο σύστημα αυτό γίνεται μεγάλη οικονομία νερού και τα φυτά το δέχονται με απορρόφηση, χωρίς καθόλου να τα αγγίζει. Όπου υπάρχει έλλειψης νερού, το πότισμα με αυλάκια πρέπει να θεωρείται προτιμότερο από όλους τούς παραπάνω τρόπους. Ο αριθμός των ποτισμάτων είναι αδύνατον να οριστεί γιατί εξαρτάται από το έδαφος, από την εποχή, από τα λαχανικά και από τον τρόπο που καλλιεργούνται. Κατά κανόνα, όσο το έδαφος είναι ελαφρό, είτε η εποχή είναι ξηρά και ζεστή, τα ποτίσματα πρέπει να είναι συχνότερα και αφθονότερα. Αντιθέτως δε, όσο τα χώματα είναι πιο σφικτά και δροσερά, είτε η εποχή είναι βροχερή ή τα λαχανικά λιγότερο υδροχαρή, τόσο και τα ποτίσματα πρέπει να περιορίζονται και να γίνονται αναλόγως ελαφρότερα. Οπωσδήποτε, τα ποτίσματα πρέπει να γίνονται σε κατάλληλη στιγμή και πάντοτε πριν τα φυτά διψάσουν, αλλιώς χάνουν τη βλαστική τους διάθεση και το χειρότερο δεν επανέρχονται γρήγορα στη πρώτη τους κατάσταση. Στη κάθε φορά, το νερό τους πρέπει να είναι αρκετό για να φτάνει στις ρίζες των λαχανικών, χωρίς όμως και να σκεπάζει μέρος ή όλο το φύλλωμά τους. Κατά γενικό όρο, τα πλατύφυλλα λαχανικά έχουν ανάγκη από πολύ και άφθονο νερό, για να μπορέσουν να κάμουν μεγάλα και τρυφερά φύλλα. Όταν δεν ποτίζονται επαρκώς ζαρώνουν, ανθίζουν παράκαιρα και η παραγωγή των είναι ελάχιστη και κατωτέρας ποιότητος. Τα λαχανικά πού προορίζονται για καρπούς ή σπόρους, απεναντίας δεν θέλουν πολύ νερό, μάλιστα δε, κατά την άνθηση δεν πρέπει να ποτίζονται παρά μετά το δέσιμο και χωρίς να γίνεται κατάχρηση. Εξ αυτών, πολλά ποτίσματα απαιτούν ορισμένα είδη, κυρίως, τα κολοκυνθώδη. Τέλος τα κονδυλόρριζα και τα βολβώδη αρέσκονται και δίνουν καλλίτερα αποτελέσματα με τη χρήση μετρίων ποτισμάτων. Οι καλύτερες ώρες για την εκτέλεση των ποτισμάτων είναι: Για την εαρινή, φθινοπωρινή ή χειμερινή περίοδο, οι πρωινές ώρες Για την καλοκαιρινή περίοδο, οι βραδινές Με καυτερό ήλιο τα ποτίσματα, γενικώς, πρέπει να αποφεύγονται.Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
25198 -
Βιοαγροκτήματα Ευβοίας - Αποξηραμένα Σύκα - Πετιμέζι Σύκου (Συκόμελο) | Συκιές Αχλαδερής Εύβοια
Βιοαγροκτήματα Ευβοίας Αποξηραμένα Σύκα - Πετιμέζι Σύκου - Συκόμελο | Συκιές Αχλαδερής Εύβοια Τα Βιοαγροκτήματα Ευβοίας Μ. Ε.Π.Ε. ιδρύονται το 2009 από τον Κορωναίο Π. Χαράλαμπο, ένα νέο τότε φοιτητή του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι. Λάρισας με καταγωγή απ΄ την Κύμη Ευβοίας, μεγαλωμένος όμως στην απρόσωπη Αθήνα. Σε μια εποχή μεγάλων δυσκολιών και προκλήσεων, τα Βιοαγροκτήματα Ευβοίας ενισχύουν τον πρωτογενή τομέα αναδεικνύοντας και επενδύοντας στον πλούτο της ελληνικής γης με τα προϊόντα υψηλής διατροφικής άξιας που παράγουν, καθώς και την τοπική οικονομία δείχνοντας σαφή προτίμηση στην τοπική αγορά εργασίας. Σεβόμενοι την ιστορία του τόπου, της οικογενειακής παράδοσης και τα μυστικά που μάς έχει μεταλαμπαδεύσει η γιαγιά Ζαχαρούλα, υποχρέωσή μας είναι η συνέχεια της παράδοσης αυτής και η διάδοση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος από άκρο προς άκρο γης. Στο βιοαγρόκτημά μας καλλιεργούνται περί τα 1100 δέντρα ποικιλίας Κύμης με σκοπό την επεξεργασία του καρπού και παράγωγη των ξακουστών αποξηραμένων σύκων Κύμης. Το βιοαγρόκτημα μας συνεργάζετε με τον φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS. Πιστοποίηση Τα Βιοαγροκτήματα Ευβοίας (κωδικός πιστοποίησης κτήματος) ακλουθώντας τους ηθικούς και μη κανόνες που διέπουν μια βιολογική καλλιέργεια και περνώντας από διαρκείς έλεγχους, από το 2010 και σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης Q ways, παράγει πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα. Τα προϊόντα μας Περισσότερες Φωτογραφίες Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Συκιές Αχλαδερής, Εύβοιας Τηλ: 6973888487Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [30] 32293 -
ΕΛΙΕΣ - ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ - ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ - ΤΡΙΦΥΛΙ - ΣΙΤΑΡΙ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ
Αγροτικά προϊόντα Ιστιαία, Εύβοια. Παραγωγή μας: ελιές, γλυκάνισο, καλαμπόκι, τριφύλι, σιτάρι.Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [3] 57093ΙΣΤΙΑΙΑ - Ιστιαία22260539986977275021 -
ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ - ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΚΟΡΔΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΔΑΡΙΒΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αγροτικά προιόντα στην Χαλκίδα. Παραγωγοί πατάτας στην Χαλκιδα. Τυποποίηση, καλλιέργεια - συσκευασία πατάτας, πατάτες νωπές, έτοιμες σε όλα τα μεγέθη, κρεμμυδια, σκορδα. Παραγωγη - συσκευαστηριο.Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [4] 104531 -
Καστανιώτισσα Γεωργική - Παραγωγή - Συσκευασία Αποξηραμένων Σύκων - Κελυφωτά Φυστίκια - Εύβοια
Καστανιώτισσα Γεωργική | δίπλα σας από το 1988 ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ Σε ένα πανέμορφο χωριό της Εύβοιας, τη ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης αποξηραμένων σύκων, ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1988. Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία. Με μεράκι προσπαθούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα σύκα μας είναι ποιοτικά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα. Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς την ποιότητα των προϊόντων μας, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα, με το άρωμα τους, την ιδιαίτερη γεύση τους, αλλά και τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα αποξηραίνουμε και τα τυποποιούμε στην μονάδα μας , τηρώντας όλες τις απαιτούμενες συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής, για διατηρήσουν το χρώμα και το άρωμα τους αναλλοίωτο. Σ’ εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών από αποξηραμένα σύκα και τα παράγωγα τους. Οι συκές όπου γίνεται η περισυλλογή σύκων, καλλιεργούνται από εμάς με αγάπη και μεράκι. ΚΑΛΛΙΕΓΓΕΙΑ- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τα προϊόντα μας, σε λιανική πώληση στον χώρο μας, αλλά και χονδρική σε διάφορα καταστήματα με βότανα μπαχαρικά και είδη τροφίμων. Με εκτίμηση, Κούτσικας Πέτρος Εγχώρια αγορά και εξαγωγές Από το 2000 μέχρι σήμερα, ο Πέτρος και η γυναίκα του, ακολουθώντας μια επιτυχημένη πορεία, έχουν καταφέρει να προωθούν τα προϊόντα τους σε διάφορα σημεία λιανικής πώλησης στην Ελλάδα, σε περιοχές όπως η Αθήνα, τα Δωδεκάνησα, η Θεσσαλονίκη. Εκτός, όμως, από την Ελλάδα, η επιχείρηση τα τελευταία τρία χρόνια εξάγει ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής σε Κύπρο, Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία ενώ έχουν ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία να εξάγουν και στην Αυστραλία. «Το πεδίο είναι σχετικά εύκολο και το συστήνω και σε άλλους συναδέλφους. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είναι προσπελάσιμες, αν υπάρξει με τα κατά τόπους γραφεία αγροτικής ανάπτυξης, όπου οι άνθρωποι καταβάλλουν τα μέγιστα για να λάβουμε τα κατάλληλα πιστοποιητικά προϊόντων ελέγχων, τα οποία μας βοηθούν στα τελωνεία». Η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης οφείλεται και στη σωστή προβολή της αλλά και στη δραστηριότητα του Πέτρου και της γυναίκας του, οι οποίοι, με τη βοήθεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συμμετέχουν στις εκθέσεις που πραγματοποιούνται. Ο Πέτρος καλλιεργεί σύκα της Σμυρνέικης ποικιλίας, η οποία, όπως αναφέρει, προέρχεται από τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας.]Ο Πέτρος καλλιεργεί σύκα της Σμυρνέικης ποικιλίας, η οποία, όπως αναφέρει, προέρχεται από τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ Βρισκόμαστε στη Καστανιώτισσα Ιστιαίας - Β. Εύβοια T: 22260 87205 - Κ: 6977 880101 E: petroskoutsikas@gmail.comΚατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [24] 9836 -
ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΦΥΤΩΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Φυτώριο - βιολογικά προϊόντα - κατασκευή κήπων - φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου - κατασκευή και συντήρηση κήπων στην ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Το φυτώριο της Δροσιάς, με 10 χρόνια λειτουργίας είναι το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή. Απο τον Ιούνιο του 2008 με τη νέα του διεύθυνση έχει ανανεώσει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων.. Τα κηπευτικά μας είναι βιολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα απο την ΔΗΩ. Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε αρωματικά, βιολογικά, πήλινα, εξαρτήματα αυτόματου ποτίσματος, είδη κήπου κλπ. Το φυτώριό μας είναι σχεδιασμόενο σε απλές και λιτές γραμμές, ώστε η εξυπηρέτησή σας να είναι άμεση! Έχουμε διαμορφώσει ένα τεράστιο καταπράσινο κήπο όπου ο κάθε επισκεπτης μπαίνοντας, το ανακαλύπτει αμέσως! Η καλλιέργεια της τριανταφυλλιάς αποτελεί για μας θέμα παράδοσης με πολλές ποικιλίες αρωμάτων και χρωμάτων. Οι τιμές μας παραμένουν προσιτές και καλές όπως και πριν! Αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονική, κατασκευή και συντήρηση κήπων, διαμόρφωση, αυτόματο πότισμα και πολλές ιδέες σε βεράντες και μικρούς χώρους.Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [10] 79398ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ 60 ΧΑΛΚΙΔΑ - Χαλκίδα22210223056942487253 -
GREENLAND
Το φυτώριο GREENLAND, δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της εμπορείας καλλωπιστικών φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μελέτη και κατασκευή αυτόματου συστήματος άρδρευσης και στολισμό δημόσιων και ιδιωτικών χώρων. Το φυτώριο GREENLAND έχει ιοθετήσει ως βασική αρχή επιχειρηματικής πολιτικής, την ποιότητα κάτι που προσπαθεί καθημερινά να εφαρμόσει σε όλα τα επίπεδα (εμπορεία, εξυπηρέτηση πελατών, ανάπτυξη συνεργασιών κλπ.) Στο φυτώριο μας μπορείτε να βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα σπόρων και διαφόρων ποικιλιών έτοιμου χλοοτάπητα, καλλωπιστικών φυτών και δέντρων κηποτεχνίας όλων των μεγεθών και ποικιλιών,καθώς επίσης και την πληρέστερη συλογή καρποφόρων δέντρων, εσπεριδοειδών και ελιάς. Το φυτώριο GREENLAND διαθέτει μα μεγάλη γκάμα γεωργικών εφοδίων όπως εμπλουτισμένα φυτοχώματα, βιολογικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα, υλικά άρδρευσης, εργαλεία κήπου, baboo, rollboard, πανιά σκίασης, παγετού, εδαφοκάλυψης και ό,τι άλλο έχει σχέση με τον κήπο και τον αγρό. Στον χώρο μας θα βρείτε μια πολύ μέγαλη ποικιλία απο χειροποίητα πύλινα, τσιμεντένιες γλάστρες και πυθάρια όπως και διάφορα διακοσμητικά κήπου (συντριβάνια, πηγάδια, κύκνους, γαιδουράκια, χελωνίτσες και επιτοίχια). Το φυτώριο μας καλύπτει πλήρως την προμήθεια όλων των ειδών και μεγεθών φυτικού υλικού, τόσο εγχώριου όσο και εισαγώμενου. Με την εμπειρία , την υλικοτεχνική υποδομή και τα ποιοτικά προιόντα που προσφέρουμε, αναλαμβάνουμε την μελέτη και την κατασκεύη οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού έργου, συνοδευόμενο πάντα από εγγύηση καλής ποιότητας κατασκευή. Ακόμη και στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, το φυτώριο GREENLAND αναλαμβάνει τον στολισμό του χώρου, της αίθουσας και της εκκλησίας, δημιουργώντας για σας ξεχωριστές συνθέσεις, ανθοδέσμες και ανθοστήλες απο επαγγελμάτιες ανθοδέτες. Έχοντας πάντα ως γνόμωνα την ποιότητα, δεν αρκούμαστε στην επιτυχημένη πορεία του παρόντος, αλλά προσπαθούμε αδιάληπτα να διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας, επενδύοντας σε νέες μεθόδους ανθοδετικής και κηποτεχνίας αλλά και σε πρωτοποριακούς τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών μας.Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [10]6ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, ΜΗΤΙΚΑΣ - Χαλκίδα22210532336945803143 -
ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑ - ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΗΡΑ ΣΥΚΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΚΟΥ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΥΚΩΝ
ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ ΛΙΑΝΚΟ-ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΥΚΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΗΡΑ ΣΥΚΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΥΚΩΝ-ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ www.greekfigs.gr Σε ένα πανέμορφο χωριό της Εύβοιας, τη ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης αποξηραμένων σύκων, ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1988. Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία. Με μεράκι προσπαθούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα σύκα μας είναι ποιοτικά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα. Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς την ποιότητα των προϊόντων μας, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα, με το άρωμα τους, την ιδιαίτερη γεύση τους, αλλά και τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα αποξηραίνουμε και τα τυποποιούμε στην μονάδα μας , τηρώντας όλες τις απαιτούμενες συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής, για διατηρήσουν το χρώμα και το άρωμα τους αναλλοίωτο. Σ’ εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών από αποξηραμένα σύκα και τα παράγωγα τους. Οι συκές όπου γίνεται η περισυλλογή σύκων, καλλιεργούνται από εμάς με αγάπη και μεράκι. ΚΑΛΛΙΕΓΓΕΙΑ- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΣΥΚΩΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ Αποξηραμένα σύκα ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Αγροτικά προϊόντα ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Εμπόριο αποξηραμένων σύκων ΙΣΤΙΑΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Χονδρικό εμπόριο αποξηραμένων σύκων Λιανικό εμπόριο αποξηραμένων σύκων Ελληνικά ξηρά σύκα Αγροτική καλλιέργεια σύκων Παραγωγοί σύκων Παραγωγή αποξηραμένων σύκων Τυποποίηση-συσκευασία αποξηραμένων σύκων ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.greekfigs.gr Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τα προϊόντα μας, σε λιανική πώληση στον χώρο μας, αλλά και χονδρική σε διάφορα καταστήματα με βότανα μπαχαρικά και είδη τροφίμων. Με εκτίμηση, Κούτσικας ΠέτροςΚατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [7] -
ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΣΠΡΙΩΝ - ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΕΥΒΟΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ
Χονδρικό εμπόριο και διανομή φρούτων, λαχανικών, οσπρίων, ξηρών καρπών.Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [15] -
ΜΠΑΣΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑ
Το φυτώριο μας είναι πλούσιο από λουλούδια του κόσμου. Η τεράστια ποικιλία μας καλύπτει όλα τα γούστα. Στο φυτώριο μας υπάρχουν λουλούδια και δέντρα όλων των ειδών, καλλωπιστικά και διαμορφωμένα. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κεραμικά και πλαστικά, γλάστρες όπως και επιτοίχια κεραμικά.Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Φωτογραφίες [10]14 ΧΛΜ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ - Εύβοιας22290690196977585235