Ωμοί Ξηροί Καρποί
Αμυγδαλόψιχα
- Αμυγδαλόψιχα Φυσική Ελληνική
- Αμυγδαλόψιχα Φυσική Φέτα
- Αμυγδαλόψιχα Φυσική Πούδρα
- Αμυγδαλόψιχα Φυσική Εισαγωγής σε ολες τις ποικιλίες & μεγέθη
- Αμυγδαλόψιχα Φυσική Εισαγωγής Κροκάν 2/4 -4/6,
- Αμυγδαλόψιχα Λευκή Εισαγωγής (λευκή Ολόκληρη, λευκό φέτα, φιλέ, κροκάν 2/4-4/6, λευκή πούδρα, slivered - μπαστουνάκι
Καρυδόψιχα
- Καρυδόψιχα Ελληνική 1/2 (Πεταλούδα )
- Καρυδόψιχα Ελληνική 1/4
- Καρυδόψιχα Εισαγωγής 1/2 (Πεταλούδα )
- Καρυδόψιχα Εισαγωγής 1/4
- Καρυδόψιχα Εισαγωγής 1/8
Ψημένοι Ξηροί Καρποί
- Αμύγδαλα
- Αράπικο φιστίκι
- Καρύδια
- Κάσιους
- Πασατέμπος (αλατισμένος & ανάλατος)
- Πασατέμπος χονδρός (αλατισμένος & ανάλατος)
- Ηλιόσπορος (αλατισμένος & ανάλατος)
- Στραγάλι σκληρό (λευκό)
- Στραγάλι αφράτο
- Στραγάλι αφράτο αλμυρό
- Στραγαλι αφρατο πιπερατο
- Φουντούκια
- Φυστίκια κελυφωτά
Ξηροί Καρποί με Κέλυφος
- Φλοιός Αμύγδαλα
- Φλοιός Φυστίκι Αράπικο
- Φλοιός Φυστίκι Αιγίνης
- Φλοιός Φουντούκι
- Φλοιός Καρύδι