Η Konopizza δημιουργείται όπως κάθε αυθεντική πίτσα, από ζύμη με νερό και αλεύρι το οποίο ζυμώνεται και αφήνεται να φουσκώσει, ώσπου γίνεται ενας μαγευτικός κόνος, έτοιμος για ψήσιμο.
Η προετοιμασία είναι απλή και η συνταγή δεν ειναι μυστική. Μια πλούσια γέμιση από αγνά υλικά κάνει την Konopizza ένα εκπληκτικό προϊον, έτοιμο σε 3 λεπτά!
- Ψήνεται επί τόπου
- Παρασκευάζεται από παραδοσιακά υλικά για πίτσα
- Παραμένει ζεστή μέχρι το τέλος
- Δεν λερώνει και είναι Υγιεινή
- Μπορεί να καταναλωθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε