ΤΟ MYSIC HALL RESTAYRANT "ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ", δημιουργήθηκε και είναι κοντά σας εδώ και δύο χρόνια, ανακαινισμένη για να δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση. Σε ενα πολυ ζεστο περιβαλλον με πολυ καλη προσεγμενη ζωντανη μουσικη με πολυμελη ορχηστρα για βραδιες γεματες διασκεδαση .Και το παραμυθι ξεκινα απο την στιγμη που θα βρεθειτε στη Πριγκηπεσσα.. Μια αίθουσα δεξιώσεων με υψηλές προδιαγραφές και μια καταπληκτική ευκαιρία για να γίνει ο γάμος και η βάπτιση ή το επαγγελματικό σας γεύμα αξέχαστη ανάμνηση για σας και τους καλεσμένους σας. Ένας χώρος με υψηλή αισθητική και έμφαση στην λεπτομέρεια είναι αυτό που εισπράττει κανείς μπαίνοντας στην ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ. Όλα επιμελώς τοποθετημένα και διακοσμημένα, αποπνέουν μια διακριτική πολυτέλεια. Σε απόλυτα σύγχρονες εγκαταστάσεις, με αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, με απόλυτη εφαρμογή των κανόνων υγιεινής και σε συνδυασμό με τις ικανότητες και την φαντασία των σεφ, κάνουν την κουζίνα πραγματικά ασυναγώνιστη. Μεθυσμένη μελιτζάνα αλά Πριγκηπέσσα Υλικά: Μελιτζάνες, κρεμμύδια ξερά (μεγάλα), κρεμμύδια φρέσκα, 300 γρ κεφαλογραβιέρα, 4 φρέσκιες ντομάτες, μπέικον 500 γρ, 1 πρέζα αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, πάπρικα, βασιλικός, ρίγανη, μαϊντανό, δυόσμο. Εκτέλεση: Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μακριές λωρίδες. Τις βάζουμε σε νερό με λεμόνι μσή ώρα. Στραγγίζουμε καλά και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε σε σουρωτήρι για να στραγγίξει το λάδι. Έχουμε ετοιμάσει τη σάλτσα, έχουμε κόψει τη κεφαλογραβιέρα σε μακριές λωρίδες, αλατίζουμε ελαφρώς τις μελιτζάνες. Στο ξύλο της κοπής απλώνουμε κομμάτια μελιτζάνας και σε κάθε κομμάτι στρώνουμε 1 λωρίδα μπέικον. Στη συνέχεια τοποθετούμε τα κομμάτια της κεφαλογραβιέρας και τυλίγουμε την μελιτζάνα σε ρολάκι. Σε ένα λαδωμένο ταψάκι ή πυρέξ, ποστιάζουμε (το ένα ρολάκι δίπλα στο άλλο) και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα, μισό ποτήρι κρασί λευκό και ψήνουμε 45 λεπτά σε μέτριο φούρνο μέχρι να γίνει κρούστα. Για την σάλτσα: Ρίχνουμε στην κατσαρόλα μισό ποτήρι κρασιού, ελαιόλαδο, κόβουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, ρίχνουμε ρίγανη και μαϊντανό, τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο και ρίχνουμε 2 ποτήρια κρασί λευκό. Κατόπιν ρίχνουμε τη φρέσκια ντομάτα και τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προεραιτικά προσθέτουμε 1 κουταλιά πάστα ντομάτας.

ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ MUSIC HALL RESTAURANT - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΜΑΡΙΑΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ - ΜΑΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
Επικοινωνία
Διεύθυνση:
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 27100 -
Πυργος
Τηλέφωνο: 2621034473Κινητό:
6973234683E-mail: pringipessa@gmail.comΙστοσελίδα: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001659566161&sk=infoΥπεύθυνος: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ