Το εστιατόριο είναι ένα μικρό μαγαζάκι που δε βρίσκεται κοντά στην πλατεία, αλλά εκεί όπου μπορείς να συναντήσεις την πραγματική μετσοβίτικη κουζίνα και μια αυθεντική φυσιογνωμία, το Βασίλη Μπίσα. Από το 1977 βοηθός μαγείρου στα κρουαζιερόπλοια ο Βασίλης, ο''μάγειρας'' όπως τον φωνάζουν οι σερβιτόροι του, είναι ίσως ένας από τους λίγους εναπομείναντες Μετσοβίτες που βρίσκονται πίσω από την κουζίνα γνωρίζοντας πολύ καλά τα μυστικά της.Με το ραδιόφωνο ανοικτό θα τον ακούσετε να τραγουδά παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια ετοιμάζοντας πιάτα ιδιαίτερα, τις δικές του όπως λέει.
Στους τοίχους η διακόσμηση είναι στην κυριολεξία η ιστορία μιας οικογένειας από παλιές φωτογραφίες μέχρι και παραδοσιακές ενδυμασίες. Κι όσον αφορά το φαγητό? Ξεκινήστε με σκορδόψωμο, πατάτες ξυλοκόπου και σαγανάκι με διάφορα τυριά. Για κυρίως πιάτο δοκιμάστε τα μοναδικά, φιλέτο του δάσους με χορταρικά και φρέσκα μανιτάρια και φιλέτο με ντόπια τυριά του ιδρύματος Τοσίτσα.
Και για καλή χώνεψη δοκιμάστε την εξαιρετική πανακότα από φρέσκο γάλα και το δημιούργημα του μάγειρα, την καρυδόπαστα. Φεύγοντας μην πετάξετε τη χαρτοπετσέτα σας, αλλά γράψτε σε αυτή τις εντυπώσεις σας και κρεμάστε την στα μικρά κλαδιά δίπλα στο τζάκι..