Το Μπαλκόνι του Κισσάβου, παραδοσιακή ταβέρνα στη Σπηλιά Λάρισας με θέα σε όλο τον Κίσσαβο που θα σας μαγέψει.
Η παραδοσιακή ταβέρνα δημιουργήθηκε εδώ και ένα χρόνο στην Σπηλιά Κισσάβου. Η ταβέρνα παραμένει ανοιχτή όλο το χρόνο και καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής που παρουσιάζει τουριστική ανάπτυξη. Προμηθεύεται εξ' ολοκλήρου προιόντα από τους τοπικούς παραγωγούς και τα τοπικά καταστήματα (κρέατα, λαχανικά, γλυκά, τυριά, τραχανά, αρτοσυσκευάσματα, αφεψήματα, κρασί, τσίπουρο κλπ).
Η ταβέρνα είναι χωρητικότητας 200 ατόμων και λειτουργεί από Παρασκευή έως και Κυριακή βράδυ.
Η αίθουσα διατίθεται για συνεστιάσεις, χορούς, βαπτίσεις, γάμους, αρραβώνες και συνέδρια. Δεχόμαστε group καρδιοπαθών - νεφροπαθών με 10% έκπτωση των τιμών.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
όλο το χρόνο
ΜΕΝΟΥ
Στάμνα
Αρνί τυλιχτό
Αγριογούρουνο
Κεμπάπ
Κοκορέτσι
Αρνί ψητό στη σούβλα
Μπιφτέκι χειροποίητο
Παϊδάκια πρόβεια - αρνίσια
Ψαρονέφρι
Μπον - φιλέ
15 ειδών σαλάτες
Τζατζίκι - γαλοτύρι δικό μας
Βιολογικό κρασί χύμα
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ
Η Σπηλιά βρίσκεται σε υψόμετρο 850 μ. δυτικά του Κισσάβου, 28 χιλ. από την Λάρισα μέσω Συκουρίου, ή από το χωριό Ευαγγελισμός (24 χιλ.), που βρίσκεται στην έξοδο των Τεμπών προς τη Λάρισα.
